DENİZLİ / ACIPAYAM - Osman Manisalı İlkokulu

Ailecek Okuyoruz Projesine Davet

Sevgili Velimiz;

Sevgili Velimiz;

Okulumuzda yürüttüğümüz "Ailecek Okuyoruz" projemizin hedefleri arasında yer alan kitap okuma zevkini tatma ve çocuklarımıza yaşayarak güzel örnek oluşturmak için kitap okuma etkinliğimize katılımınızı bekliyoruz.

Bu kapsamda proje yürütme kurulunca tespit edilen kitaplar okulumuza gelmiştir.Çocuklarımızı daha iyi anlamımıza yardımcı olacak kitaptan yapılacak bir sınavla dereceye giren velilerimize Küçük altın (Çeyrek altın) hediye edeceğiz.

Uzman Psikolog Özgün KIZILDAĞ tarafından hazırlanan yaşanmış örneklerle dolu ve her an,her velinin karşılaşabileceği sorunlar karşısında etkili yaklaşımların anlatıldığı "Çocukları Anlama Kılavuzu" kitabı okulumuza gelmiştir.

Katılımınız bizi sevinderecek,çocuklarımızın okuma alışkanlığına katkı sağlayacaktır.İlginiz için teşekkür ederiz.

NOT:Kitaplar rehberlik Servisimizden temin edilmektedir.

Şaban KAN

Proje Yürütme Kurulu Başkanı